Biluthyrning

Med en hyrbil av bästa kvalitet från Hertz får du chans att röra dig fritt på resan och uppleva mer!

 

HemHyrbil utomlands > Italien

 

 

Hyra bil Italien

Hertz erbjuder, precis som i många andra länder, biluthyrning i Italien – ett av de vackraste länderna i den europeiska regionen. Hyrbil i Italien gör din resa mer organiserad och bekväm under din vistelse i detta exotiska paradis. 
 

Passa på att njuta av den klassiska italienska maten som bjuder på pizza, pasta med smakrik tomatsås, parmaskinka och pesto. Upplev den Italien på dina egna villkor i en hyrbil av bästa kvalitet från Hertz!

Huvudstaden Rom ligger i välkända Vatikanstaten och den gedigna historien bjuder på massor av platser som är sevärda; Spanska trappan, Piazza Albania, Peterskyrkan, Colosseum och Lutande tornet är bara några av de fantastiska utflyktsmålen som Italien har att bjuda på. Vid största delen av kusten och städer som Florens, Rom, Palermo och Neapel råder härligt Medelhavsklimat att trivas i.

Vägnätet är väl utbyggt i hela landet och här kan du till exempel köra din hyrbil på en av världens först byggda motorvägar. Generellt är motorvägarna av väldigt hög kvalitet medan landsbygdsvägarna kan vara lite smala och slingriga – men bjuder däremot på både utsikt och storslagen natur!

Genom att hyra bil från Hertz tar du dig runt bland både höga berg och djupa dalar och har möjlighet att se allt vad landet har att erbjuda, oavsett om du är på besök i form av semester, med jobbet eller på genomresa.

Välkommen till Hertz!

 

 

 

 Följ Hertz Biluthyrning 

 

       

 

 

Hertz utomlands:

 

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!


 Hertz i Italien finns bland annat här:

Florens
Milano
Rom

Sardinien

Sicilien
Trapani