Hem > Hyrbil i Sverige > Sjöbo

Hyr bil i Sjöbo

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Behöver du en hyrbil i Sjöbo bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. Vårt uthyrningskontor hittar du på Planteringsgatan 52. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service.

Behöver du tillbehör till din hyrbil? Inga problem, du bokar enkelt utvalda tillbehör som GPS och bilbarnstol samtidigt som du gör din hyrbilsbokning.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Sjöbo

Lastar 17m3

I Sjöbo finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen på Sjöbo

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Sjöbo

Med hyrbil har du möjlighet att utforska så mycket mer av Skåne då Sjöbo har ett bra och centralt läge vid Österlens utkant. Passa på att hoppa in i bilen och utnyttja den rörelsefrihet som den ger, för vidare färd mot nya och spännande besöksmål. Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål som passar den bilburne turisten.

 • Sövdeborgs Slott – berömt och praktfullt 1500-tals slott med unika stuckaturtak. Ett givet måste att se i Sjöbo! Runt slottet finns även en mysig park att strosa runt i med kanaler, broar och enorma rhododendron.
 • Kulturens Östarp – här får du uppleva en lantbruksmiljö från 1800-talets mitt, med djur, byggnader och trädgård i ett gammalt kulturlandskap. Här hittar du korsvirkesgården Gamlegård med tillhörande vattenkvarn och vindmölla.
 • Hyrbilsstationer

  Alla stationer i Sjöbo hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Sjöbo

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. på Sjöbo? Här har vi samlat några bra länkar:

  P-platser och p-hus i Sjöbo Gatuarbeten/ trafikinformation i Sjöbo hittar du på Trafikverket

  Att göra i Sjöbo.


Innerstaden