Hem > Transportfordon > Lista transportfordon > Renault

Hyr en Renault
vanligt bilmärke bland Hertz transportfordon

Vi har en rad olika transportbilar att välja mellan och ett vanligt förekommande bilmärke bland våra transportfordon är Renault – en känd tillverkare av både person- och transportbilar av högsta kvalitet. I Hertz bilflotta hittar du till exempel Renault Master – som räknas som en lätt lastbil och som kan hyras med eller utan lyft där bak.

Renault transportfordon andas både effektivitet och bekvämlighet. Med deras säkra och miljöanpassade fordon kan du slappna av och bara njuta av resan.

Följ Hertz Biluthyrning


Exempel på Renault-modell bland våra transportfordon

Hyr bilgrupp D44 eller E44 – Renault Master med eller utan lyft eller motsvarande

Bra om du har mycket och stor last. Med baklyft sparar du även ryggen om du har tung last. Vår lätta lastbil har plats för tre personer – en förare och två passagerare. Bilgrupp D44 har inget baklyft, medan E44 har det.

Mer info om bilgrupp D44 och Renault Master >

Mer info om bilgrupp E44 och Renault Master >


Du hittar även följande bilmärken i vår bilflotta

Ett annat vanligt förekommande bilmärke bland Hertz transportfordon är Ford – vanligt förekommande bland våra skåpbilar. Förutom Renault och Ford hittar du också en Volkswagen bland våra transportfordon – till exempel en Volkswagen dubbelhytt bland våra pickuper.

Klicka här för en komplett lista över våra transportfordon >

* Nämnda bilmodeller är endast exempel. Biltillverkare och modeller varierar mellan våra olika uthyrningskontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en och samma bilgrupp. Lastvolymen är ett ”från-mått”, det vill säga – vi försöker uppge minsta mått på de fordon som finns tillgängliga inom en bilgrupp. Det kan hända att du får ett fordon som klarar av lite mer lastvolym beroende på tillgängliga bilmodeller på valt Hertzkontor. Vissa fordon kan också vara enbart tillgängliga för våra företagskunder.