Hem > Transportfordon > Hyra pickup

Hyra pickup


Med Hertz pickup blir ditt jobb enklare och din fritid roligare! En vanligt förekommande pickup bland Hertz transportfordon är en dubbelhyttig Volkswagen Transporter*. Ett fyrhjulsdrivet lastfordon med ett väl tilltaget lastutrymme och med plats för fyra passagerare utöver föraren själv. Våra pickuper är praktiska, bekväma och trygga att köra.

Våra transportfordon kan även hyras envägs mot en viss avgift.
Läs mer om envägsförhyrning här >

Följ Hertz Biluthyrning

Hertz dubbelhyttiga pickup

1.

Pickup - bilgrupp F44 - ex. Volkswagen Transporter*...

eller motsvarande. Har en lastvolym från 4,2 m3
och har platser för fyra passagerare utöver föraren.

Mer info om bilgrupp F44 och Volkswagen Transporter >


Hertz övriga transportfordon

Förutom pickup har vi även andra tyåer av transportfordon i vår bilflotta. Till exempel lätt lastbil och tre olika skåpbilstyper (mindre, mellan och större).

Se en lista över alla våra transportfordon >

* Nämnda bilmodeller är endast exempel. Biltillverkare och modeller varierar mellan våra olika uthyrningskontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en och samma bilgrupp. Lastvolymen är ett ”från-mått”, det vill säga – vi försöker uppge minsta mått på de fordon som finns tillgängliga inom en bilgrupp. Det kan hända att du får ett fordon som klarar av lite mer lastvolym beroende på tillgängliga bilmodeller på valt Hertzkontor. Vissa fordon kan också vara enbart tillgängliga för våra företagskunder.

Du kan även ringa
till Hertz sales center på telefonnummer
0771-211 212